BAŞBAKAN MİKROFONU GENÇLERE VERDİ
 Gebze Kent Meydanı’nda gerçekleşen mitinge saatler kala alanı dolduran AK Gençler, mitingin başlamasına iki saat kala tezahüratlarına başladı.

‘’Kocaeli hiçbir zaman bizim yüzümüzü kara çıkarmadı’’ diyerek konuşmasına başlayan Başbakan Ahmet Davutoğlu, konuşmasına gençlerin tezahüratlarından dolayı sıklıkla ara vermek zorunda kaldı.

AK Gençlerin tezahüratlarını konuşmasını keserek dinleyen Başbakan, gençlerin bitmek tükenmek bilmez enerjisine hayran kaldı.

 

AK Gençler Tam Kadro

 

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve İl yönetimi, İlçe Başkan ve yönetimleri, Mahalle Başkan ve yönetimleri tam kadro katılım sağladı. Miting alanına sabah saatlerinde gelip sahnenin önünde miting saatine kadar bekleyen AK Gençlerin bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi görülmeye değerdi.

 

Kocaeli Her Zamanki Yerinde

 

AK Gençlerin Bestelediği ve neredeyse bütün Türkiye’nin mutlaka duyduğu ‘’Kocaeli her zaman ki yerinde’’ tezahüratı yapan gençlere seslenen Davutoğlu, "Kocaeli her zaman ki yerinde. Kongre yaparız Kocaeli her zaman ki yerinde. Miting yaparız, Kocaeli her zaman ki yerinde. Kocaeli’nin AK Gençliğine selam olsun’’ dedi.

Dur durak bilmeyen gençler, tezahüratlarına hiç ara vermeden devam etti. ‘’ Bir şarkısın sen’’ bestesini söyleyen gençlere ‘’ Biz ömür boyu sürecek davanın neferleriyiz’’ diyerek karşılık veren Başbakan, ‘’İnşaallah bu millet 1 Kasım'da AK Parti tek başına diyecek. Bu millet AK Genç'lerden ders alacaklar. Bizim konuşmamıza gerek yok Kocaeli meydanı konuşuyor, Kocaeli’nin AK Gençleri konuşuyor.’’ Diyerek konuşması boyunca gençlere övgü dolu sözler söyledi.

 

 

Türkiye’de Bir İlk; Mikrofon Gençlerde

 

Teröre Karşı Birlik, Dirlik ve Kardeşlik” Mitingi'nde sonlara doğru  mikrofonu isteyen gençleri kırmayarak, mikrofonu AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman’a verdi. Yüzlerce miting yapan ve daha önce hiç görmediğimiz bir jest yapan Başbakan Ahmet Davutoğlu, mikrofonu gençlere verip ‘’söz gençlerde’’ dedi.

Kocaeli AK Gençlik adına mikrofonu alan Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, Başbakana teşekkür edip,  miting alanını dolduran gençlerle beraber ‘’ Tek Başına İş Başına’’ sloganları attılar. Gençlere teşekkür eden Kahraman, mikrofonu tekrar başbakana verdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817