banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

 BAŞBAKAN YILDIRIM’DAN BAŞKAN BARAN’A TAM DESTEK

Belediye Başkanı İsmail Baran, görüşmede ilçe ve bölge gündeminde yer alan hizmet, yatırım ve projeleri ülke tarihine yaptığı hizmetlerle adını altın harflerle yazdıran Başbakan Binali Yıldırım’a ile paylaştı.

15 TEMMUZ TEŞEKKÜRÜ

Başbakan Binali Yıldırım, 15 Temmuz darbe girişiminin bertaraf edilmesi için darbe girişiminde bulunanlara ve gözlerini kırpmadan belediyenin bütün imkanlarıyla 27 gece boyunca halkıyla birlikte meydanda olan Başkan Baran’a ve Körfez halkına özellikle teşekkür etti.

KÖRFEZ BELEDİYESİ’NİN YATIRIMLARINA TAM NOT VERDİ

Hayata geçirdiği vizyon projelerle kente kalıcı hizmetler kazandıran Belediye Başkanı İsmail Baran’ı makamında kabul eden Başbakan Binali Yıldırım, Körfez’e kazandırılan yatırım, hizmet ve projeler hakkında Başkan Baran’dan brifing aldı. Yapılan önemli görüşmenin ardından Başbakan Binali Yıldırım; “Körfez benim için önemli. Sanayinin kalbi olan bu önemli ilçemizde yürütülen çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.” Diyerek Körfez Belediyesi’nin vizyon projelerine ve yatırımlarına tam not verdi.

BAŞKAN BARAN 2023 YÖNELİK VİZYON PROJELERİNİ SUNDU

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım beyefendiyi ziyaret ederek ilçemiz ve Körfezlilerin selamını ilettik. Bölgemizde devam eden ve planlanan hizmet ve yatırımların son durumu hakkında Başbakanımız ile birlikte değerlendirmede bulunduk. İlçemizin gelişimi için önemli olan 2023 hedeflerine yakışır projelerle ilgili hazırladığımız dosyamızı kendilerine ilettik.” Dedi.

Belediye Başkanı İsmail Baran günün anısına Başbakan Binali Yıldırım’a adıyla Dünya’ya nam salmış Hereke Halısı hediye etti.

Yapılan bu önemli görüşmenin ardından Başkan Baran daha sonra Başbakan Binali Yıldırım’ın Danışmanı Ömer Sertbaş ve Özel Kalem Müdür Yardımcısı Zafer Çubuk’u makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.



Başkan Baran, Başbakan Binali Yıldırım’ın Danışmanı Ömer Sertbaş ve Özel Kalem Müdür Yardımcısı Zafer Çubuk’u makamında ziyaret etti.

Başkan Baran ve Başbakan Danışmanı Ömer Sertbaş

Başkan Baran ve Özel Kalem Müdür Yardımcısı Zafer Çubuk

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826