Başbakandan Dilovasına Selam var

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve Yerel Yönetimler Başkan Yrd. Hüseyin Öztürk, İl Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Nalbant, Gençlik Kolları Başkanı Suat Şık ve yönetimi AK Parti Haftalık Grup Toplantısına katıldılar.

Başbakan Erdoğan’ın konuşması öncesi, sırası ve sonrasında yoğun ve coşkulu tezahüratlarıyla adeta salonu inletip tüm dikkatleri toplamayı başaran AK Parti Dilovası teşkilatının Başbakan Erdoğan’a yönelik “Dilovası sizinle gurur duyuyor” sloganları, Erdoğan tarafından “Biz de sizinle gurur duyuyoruz” karşılığını buldu.

Başbakan Erdoğan'a Tablo Hediye Edildi

Ak Parti Dilovası İlçe yönetimi ve gençlik kolları üyeleri Grup toplantısından sonra Dilovası'na yapılacak olan Körfez Geçiş Köprüsü'nün yer aldığı muazzam bir tablo hediye edildi. Özen gösterilerek hazırlanan tablo grup toplantılarına katılan milletvekilleri tarafından ilgi odağı oldu. Dilovası'na kazandırılan Körfez Geçiş Köprüsü için teşekkürlerini ileten Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve İlçe Gençlik Kolları yönetimi Hedef 2023' e emin adımlarla çalışmalarımıza devam edeceğiz dedi. 

Ak Gençler Bölge Milletvekilleri Tarafından Ağırlandı

Ak Parti Dilovası İlçe Yönetimi ve Gençlik kolları yönetimi mecliste Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat ERGÜN, Kocaeli Milletvekilleri Muzaffer BAŞTOPÇU, Mehmet Ali OKUR, İlyas ŞEKER, Fikri IŞIK ve Azize Sibel GÖNÜL tarafından çok iyi karşılanarak misafir edildiler. Ayrıca Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Zafer ÇUBUKÇU tarafından da iyi karşılandı. Vekiller ile fotoğraf çekilerek kendileriyle sohbete koyulan Ak Gençler mecliste oldukça neşeliydiler. Mecliste Vekil Danışmanlarının da yardımıyla yerlerini alan Ak Parti Dilovası İlçe Yönetimi ve Gençlik kolları yönetimi grup toplantısının ardından genel merkez binasında öğlen yemeğini yedi. Yemek Sonrası Meclis Seyahatini Tamamlayan Başkan ŞIK ve Yönetimi Dilovası'na geri döndü.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817