Başbakan'dan sözleşmelilere müjde
KİMLER KADRO  ALACAK
Uzun süredir devam eden çalışmalarda sona gelindi. Başbakan Erdoğan'ın müjde diye yaptığı açıklamaya göre 657 sayılı kanununun 4-B maddesine göre çalışan sözleşmeli personel, 5393 sayılı Belediye Kanunu'nun 49. maddesine göre çalışan sözleşmeli personel ve 4924 sayılı kanun hükümlerine göre çalışan sözleşmeli sağlık personeli kadrolu devlet memuru olacak.

Devlet memurluğuna alınması gereken sözleşmeli personelin 25 Haziran 2013 tarihi ve öncesinde işe başlamış olması gerekiyor. Bu yasama döneminde yapılacak yasal düzenlemeyle personelin yıl sonuna kadar devlet memuru kadrosuna alınması hedefleniyor. Çalışanların dün itibarıyla bir günlük sözleşmeli bile olsa devlet memuru kadrosu alması ise oldukça ilginç.
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817