banner2779
banner2752
banner2750

Başbakanın acı günü

Güneysu İlçesi Kiremit Köyü’nde yaşayan 4 çocuk babası Ahmet Kul, Eylül ayında incir ağacından düşerek ağır yaralandı. Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan Kul, 47 gün sonra hayatını kaybetti. Ahmet Kul için Güneysu Merkez camisinde öğle namazı sonrasında kılınan cenaze namazına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kardeşi Mustafa Erdoğan, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek, ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu ile vatandaşlar katıldı. Namaz sonrasında Mustafa Erdoğan tabutun cenaze aracına kadar taşınmasına eşlik etti. Kul’un cenazesi Kiremit Köyü’ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi. Ahmet Kul’un akrabası ve Kiremit Köyü Camii İmamı Hızır Yığcı, Başbakan Erdoğan’ın rahmetliyi çok sevdiğini ve bölgeye geldiğinde sık sık ziyaret ettiğini söyledi.

BAŞBAKAN ERDOĞAN ARADI

Bu arada Ahmet Kul’un ağactan düşmesi sonrasında Başbakan Erdoğan’ın akrabalarını ve hastane başhekimini arayarak sağlık durumu hakkında bilgi aldığı öğrenildi. Edinilen bilgilere göre Başbakan Erdoğan, vefat haberini aldıktan sonra Ahmet Kul’un eniştesi Hasan Yanık’ı telefonla arayarak taziyelerini iletti. Ahmet Kul’un, Başbakan Erdoğan’ın babası Ahmet Erdoğan’ın yakın dostu olduğu öğrenildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751