banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Başbakan’la 5 gün

BAŞBAKAN’DAN NASİHAT

AKP’nin ilimizdeki kurucularından olan, Haldız Grup’un sahibi Macit Haldız ile oğlu Veli Haldız, seyahat sırasında zaman zaman Başbakan Erdoğan ile sohbet imkanı da buldular. Türkiye Müteahhitler Birliği üyesi sıfatıyla ve Başbakan’ın özel daveti ile heyette bulunan Macit Haldız, Başbakan Erdoğan’a oğlu Veli Haldız’ı tanıtırken, “Ben partimizin kurucuları arasında yer aldım. Yeni dönemde, İl Başkanımız yönetimi gençleştirirken, oğlumun yönetimde görev almasını istedi. Şimdi benim yerime oğlum İl yönetiminde görev yapıyor” dedi. Başbakan yeni tanıştığı Veli Haldız’a, “Partimizin sizin gibi gençlere çok ihtiyacı var. Çok çalışmanızı istiyorum” diye nasihatte bulundu.

İNŞAAT TEKNOLOJİLERİ

Başbakan’ın Finlandiya, İsveç ve Polonya ziyaretlerinde Türkiye heyeti ağırlıklı olarak yeni inşaat teknolojileri, özellikle de çevreye uyumlu, katı atıkların geri dönüşüme kazandırıldığı inşaat modelleri hakkında incelemelerde bulundu. Özellikle son yıllarda Türkiye’de inşaat sektörünün en önemli firmalarından biri haline gelen, önümüzdeki günlerde de çok büyük yeni özel projelere başlamaya hazırlanan Haldız İnşaat’ın yöneticileri Macit Haldız ve Veli Haldız,  Avrupa’daki inşaat sektöründe son gelişmeler hakkında da bilgi sahibi oldular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826