Başhekimden Şehit Kütüphanesi'ne Destek

Yapılan çalışmanın çok büyük bir değeri olduğunu belirten Zehra Coşkun Salih, " Bu kampanyaya herkesin destek vermesi gerekir. Çok güzel bir çalışma. Bu ve buna benzer çalışmalarla, şehitlerimizin adı yaşatılmış olacaktır. Bu güzel kampanyayı başlatan ve emek veren herkese teşekkür ederim' dedi. Kampanyayı yürüten Gazeteci Mustafa Eranıl ise, kampanyaya destek veren Salih'e teşekkür ettiğini belirtti.

3 KÜTÜPHANE DAHA

Gazeteci Mustafa Eranıl, resmi makamlardan 3 kütüphane için daha izin alındığını belirterek, 'Bu çalışmalar, ülkemizin her yerinden destek görmektedir. Üç kütüphane için daha onay alındı. Bunun içinde alt yapı çalışmaları tamamlanmak üzere. Önümüzde ki günlerde; 3 şehidimiz adına 3 kütüphane daha açılacaktır' dedi ve projeye destek veren herkese teşekkür ettiğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817