banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

BAŞIBOŞ KÖPEKLER İÇİN ORTAK ÇALIŞMA
 İzmit Belediyesi ile kısa adı KOHAYDER olan Kocaeli Doğa ve Hayvan Dostları Derneği örnek çalışmalara imza atıyorlar.

Yahya Kaptan Mahallesi’nde oturan vatandaşların, başıboş köpeklerden şikayetçi olması üzerine İzmit Belediyesi, KOHAYDER  ile  Orman ve Su İşleri Kocaeli Şube Müdürlüğü yetkilileri bölgeye gittiler.  İzmit Belediyesi’nden veteriner hekim Gökhan Kılıç, KOHAYDER Başkanı Gonca Çelik Ketendağ ve Fehmi Kurşun, bölgede yaptıkları incelemede küpesiz ve saldırgan köpekleri tespit ettiler. Yetkililer, kulaklarında küpesi bulunmayan ve saldırgan olan köpekleri rebabilite etmek için tek tek topladılar.

 

UYUM İÇİNDE

 

İzmit Belediyesi ile KOHAYDER’in uyum içinde bu tür çalışmaları sık sık yaptıkları öğrenildi.

Dernek Başkanı Gonca Çelik Ketendağ,  İzmit Belediyesi’nin başıboş   hayvanlara karşı çalışmalarını taktirle karşıladıklarını belirterek” birlikte uyum içinde önemli çalışmalar yapıyoruz. Soğuk ve kar yağışı olduğu günlerde de birlikte sokak hayvanları için doğaya yiyecek ve kulübeler koymuştuk. Duyarlılıklarından dolayı Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan ve emeği geçenlere teşekkür ederiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826