banner2779
banner2752
banner2750

Başiskele de Ak Parti, Salona Sığmadı
 Başiskele Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen tanıtım programına partililer yoğun katılım gösterdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mehteran takımının marşları ile başlayan tanıtım programında Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz için yazılan şarkıya salonu dolduran partililer Türk bayrağı ve Ak Parti bayraklarını sallayarak eşlik ettiler.

 

BAŞKAN ADAYLARI KATILDI

30 Mart yerel seçimlerinde yeniden aday gösterilen mevcut belediye başkanı Hüseyin Ayaz’ın tanıtım programına İl Başkanı Mahmut Civelek, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun yanı sıra İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel, İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Halit Çokan, Başiskele İlçe Başkanı Mehmet Ustaoğlu, Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark, Derince Belediye Başkan Adayı Ali Haydar Bulut, Kandıra Belediye Başkan Adayı Ünal Köken, Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, Kartepe Belediye Başkan Adayı Hüseyin Üzülmez ve Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut katıldı.

 

BOYNUMU BÜKTÜRMEYİN

Programın açılış konuşmasını yapan Başiskele İlçe Başkanı Mehmet Ustaoğlu, “Bundan 5 yıl önce yine bu salonda aynı programı yapmıştık. Buradaki manzara bize şunu anlatıyor; Başiskele’de seçim bitmiştir. Ancak seçimi almak bize yetmez. Bize başkanlarımız Başiskele’de yüzde 70’den az oy istemediklerini söylüyorlar. Başkanlara karşı benim boynumu büktürmeyin. 30 Mart akşamına kadar hep beraber çalışarak bunu başaracağız. Teşkilatların abisi İbrahim abimiz ile her kapıyı açacağız. Seçim şimdiden ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

 

‘SEÇİM BİTMEDİ’

Ustaoğlu’ndan sonra kürsüye gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise, “Ortada bir kara propaganda var. Yolsuzluk falan filan. Bizim yolumuz belli. Yalanı, alaveresi dalaveresi olmayan bir yolumuz var. Haramı helali biliyoruz. Hesabı da biliyoruz. Hesap var, kitap var. Millete hesap veriyoruz, bir de mahşerde hesap vereceğiz. Mahşerde paralel devlet falan da yok. Orada hepsi meydana çıkacak. Bizim kitabımızda ikiyüzlülük yok. İnsanız ufak tefek hatalarımız olur. Bazen birbirimizi ittiğimiz, kırdığımız oluyor. Zor günlerde bunları görmezden gelmeliyiz. Kusursuz, eksiksiz insan aramayın. Yönetici kadrolarımızda bizlerin aradığı kriterler var. Yolsuzluk olsaydı, bu şekilde gelişemezdik” ifadelerini kullandı.

 

‘SULTAN ABDULHAMİT’İN RÖVANŞINI ALACAĞIZ’

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek ise konuşmasına, “Değişen belediye başkanlarımızın tüm hizmetleri için teşekkür ediyoruz. Tüm adaylarımız Başbakanımızın kaleminden geçti. Bugün birlik ve dirliğin gösterilmesi gereken bir gündür. 30 Mart’ın sıradan bir seçim olmadığını hep söylüyoruz. Bizim atlama tahtamız olacak. İnşallah 31 Mart’ta rövanşı aldığımız bir seçim olacak. Abdulhamit’in tahttan indirildiği 31 Mart Vakası’nın rövanşını alacağız. Bizi bölmeye ve terörist bir ülke gibi göstermeye çalışanlar avuçlarını yalarlar. Takke düştü, kel göründü. Artık millet herşeyi görüyor. Yahudiler Abdulhamit’e yaptıklarını şimdi Başbakanımız üzerinde deniyor. Ancak karşılarında milleti bulacaklar. Bizim irademiz var” diye başladı.

 

‘KİMSENİN BAŞİSKELE’DE İDDİASI YOK’

Civelek sözlerine, “İlçe başkanımız tabloya bakıp seçimin bittiğini söylüyor. Zaten kimsenin Başiskele’de bir iddiası yok. Bu omuzlarımıza büyük bir yük yükler. Ev ev dolaşmak, kapıları tıklamak lazım. Söylemek kolayda, yapmak çok zor. Gece gündüz dolaşarak bu paralel yapıları anlatmak gerekir. ‘Paralel’in başında da ‘para’ var. Herşeyin başı para. Faizler, dolarlar yükseldi. Ekonomiye dikkat etmeliyiz” diye devam etti. Meclis üyelikleri hakkında da konuşan Civelek, “Ben olmazsam olmaz, benim soyadım şu, soyadım bu gibisinden yaklaşımlar olmamalıdır” dedi. Ayaz’ın başkanlığını da değerlendiren Civelek, “Sen Başiskele’nin yüzünü güldürdün, Allah’ta senin yüzünü güldürsün” diye konuştu. Civelek konuşmasının ardından Başkan Ayaz ve İlçe Başkanı Ustaoğlu’nu anons ederek sahneye davet etti.

 

‘BAŞİSKELE’YE KURBAN OLURUM’

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ise konuşmasına mahalleleri tek tek sayıp selamlayarak başladı. Ayaz, “Bu parti kurulurken bazı fitne odakları ‘Bu ülkede çok parti kuruldu’ dedi. Elini taşın altına koyarak belde başkanı olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Aday adayları arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Meclis üyeliği aday adaylığına başvuran ve bu süreci kardeşçe geçiren arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Ben başkanlık dönemimde kimseye yapmadım. Ne Başkanımız Karaosmanoğlu’na, ne de kardeşim Civelek’e, ne de bana abilik yapan İlçe Başkanım Ustaoğlu’na ayıp yapmadım. Ben Başiskele’ye aşığım, bu yolda kurban olmaya da hazırım. Emanet ehlinde olmalı, bu millet için hizmetkar olunmalıdır” diye konuştu.

 

5 YILLIK DÖNEMİNİ ANLATTI

Ayaz konuşmasını, “Bir şehir için hayal kuruyorsanız sadece belediyenin yol yapması yetmez. Turizmcisi, sanayicisi, işletmecisi de katkı vermelidir. Yeni yapılan oteller sayesinde 400 kişi evine ekmek götürüyor. Öyle bir şehirleşme ki sadece biz yapabilirdik. İnşallah önümüzdeki dönemde de devam edeceğiz. Sabit pazar alanımızın projesi bitti. Mahalle konaklarımız hem sağlık ocağı hem de bilgi evi olacak şekilde planlandı ve ihaleye çıkarıldı. Hamdolsun, bütün projelerimizi tamamladık. Alnımız açık” sözleri ile sürdürdü. 5 yıllık başkanlık döneminde yapılan icraatları anlatan Başkan Ayaz konuşmasını salonun alkışları arasında sonlandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751