banner2779
banner2752
banner2750

BAŞİSKELE İLÇE TOPLANTISI YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ
 Ak Parti Başiskele ilçe başkanlığı olağan toplantısını önceki gün Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, ilçe başkanı Mehmet Ustağolu ve yönetimi,  meclis üyeleri, mahalle başkanları ile teşkilat binasında gerçekleştirdi.

Ak Parti Başiskele İlçe Başkanı Mehmet Ustaoğlu “Başiskele’nin her zaman olduğu gibi 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimine 154 sandıkla hazır olduklarını dile getirdi.

12 BİN KİŞİNİN ÜZERİNDE KATILIM SAĞLANACAK

3 Ağustosta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kocaeli mitingine Başiskele teşkilatının 12bin kişinin üzerinde katılım sağlayacağının bilgisini veren Ustaoğlu tüm hazırlıkların tamamlandığını ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı heyecanla beklediklerini söyledi.

Ustaoğlu ayrıca, ramazan ayı boyunca Başiskele sahilinde kurduğu sofralarda 65 bin kişiyle buluşan Başkan Ayaz’a bu güzel organizasyonu gelenekselleştirdiği için teşekkür etti ve “bu sene ramazan etkinliklerinde Başiskele sahilinde stant kurarak vatandaşlarımızı mitingimize davet ettik ve önümüzdeki süreç ile ilgili bilgilendirme çalışması yaptık, Başkanımıza bu sebeple tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞİSKELE’NİN GÜCÜNE GÜÇ KATACAK MİLLETİN ADAMINI HEYEACANLA BEKLİYORUZ

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz katıldığı toplantıda, çalışmaları büyük bir özveriyle takip eden, ilçe başkanı ve Seçim Koordinasyon Merkezi başkanına teşekkür etti.

Başkan Ayaz “biz Yeni Türkiye yolunda Başiskele’nin gücüne, Kocaeli’nin gücüne velhasıl Türkiye’nin gücüne güç katacak olan milletin adamı Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ı 3 Ağustos’ta en güzel şekilde karşılamak için, üzerimize düşen neyse fazlasıyla yapacağız” dedi.

Fotoğraf Alt Metinleri:

1-   Ustaoğlu “Başiskele’nin her zaman olduğu gibi 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimine 154 sandıkla hazır olduklarını dile getirdi.

2-   Başkan Ayaz “biz Yeni Türkiye yolunda Başiskele’nin gücüne güç katacak olan milletin adamı Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ı 3 Ağustos’ta en güzel şekilde karşılamak için, üzerimize düşen neyse fazlasıyla yapacağız” dedi.

3-   Başkan Ayaz katıldığı toplantıda, çalışmaları büyük bir özveriyle takip eden, ilçe başkanı ve SKM başkanına teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751