Başiskele Sosyal Hizmet Merkezi İçin İmzalar Atıldı


Makam toplantı salonunda düzenlenen protokol imza törenine; Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra, Başiskele Belediye Başkanı Mehmet Yasin Özlü ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Kamil Tüylüoğlu katıldı.


Başiskele Belediye Başkanı Mehmet Yasin Özlü, ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Kamil Tüylüoğlu’nun protokol detaylarına ilişkin yaptıkları konuşmaların ardından bu merkezin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek sözlerine başlayan Vali Seddar Yavuz yapmış olduğu konuşmalarında; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti hiç olmadığı kadar sosyal politikalar alanında büyük devrimler gerçekleştirmiştir. Özellikle dezavantajlı grupların toplumla entegrasyonu, eğitimi, rehabilitasyonu konularında çok önemli çalışmalar yapılmıştır, yapılmaya devam edilmektedir. Hatta iddialı bir şekilde söyleyebilirim ki dünyanın birçok gelişmiş ülkesinin sağlayamadığı imkânları bu dönemde vatandaşlarımıza sağlamış bulunuyoruz. Bugün çok güzel bir iş birliği için bir aradayız. Özellikle sosyal hizmet merkezlerimiz bizim dezavantajlı gruplara hizmet verdiğimiz en önemli kurumlarımızdır. Hizmeti vatandaşın ayağına götürmek anlamına geliyor. Değerli Belediye Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek az, bu alana ne kadar yatırım yapsak, ne kadar vatandaşımızın ayağına hizmet götürsek azdır. Böyle bir binanın tahsisi, içinin tamiratı ve tadilatını gerçekleştirip bize böylesine hazır bir ortamı hazırlaması vesilesiyle çok kıymetli Belediye Başkanımıza, ekibine ve yine gayretle çalışan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Bu şekilde güzel hizmetlere vesile olacak iş birliklerinin artarak devamını temenni ediyorum. İnşallah bu şehirde ulaşamadığımız hiç kimse kalmayacak.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817