BAŞİSKELE SPOR SALONU TAMAMLANIYOR
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi şehre yeni spor mekanları kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Başiskele’de Büyükşehir tarafından yapılan tam donanımlı spor salonu büyük oranda tamamlandı. Bin kişi seyirci kapasiteli salonda amatör lig maçları yapılabilecek. Başiskele’de yapımı devam eden spor salonu, salon müsabakaları olan basketbol, voleybol ve hentbol maçlarının yapılmasına imkan sunacak.

4 ADET ANTRENMAN SALONU  

4 bin 870 metrekare alan üzerine kurulan olan spor salonu 2 bin 500 metrekare kullanım alanına sahip. İki kat olarak yapılan salonun zemin katında basketbol, hentbol ve voleybol müsabaka sahası bulunuyor. Salonda yönetim odası, dinlenme salonu, sağlık odası, bayan ve bay soyunma odaları, doping kontrol odası, hakem odası ve halkın kullanabileceği 4 tane antrenman salonu yer alıyor.

 

51 ARAÇLIK OTOPARK

Birinci kat ise büro, kantin, reji odası ve antrenör odasından oluşuyor. Salonun çatısı kenet çatı sistemi şeklinde yapıldı. Yapı dışında kontrollü girişi sağlamak amacıyla çevre duvarı ve 3 adet giriş noktası bulunacak. Projede 51 araçlık bir de otopark alanı yer alıyor. Yapının tesisat ve zemin uygulama çalışmaları devam ediyor. 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817