BAŞİSKELE YOLLARI YENİLENİYOR
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yol yenileme ve bakım çalışmalarını sürdürüyor. Ulaşım Dairesi Başkanlığı Yol Bakım Onarım ve Yapım Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışma ile Başiskele’de üç cadde ve bazı yollarda yenileme uygulaması yapıldı.

 

2 KİLOMETRE YOL YAPILDI

Başiskele İlçesi’nde devam eden çalışmalarda Seymen Mahallesi’ndeki Latife Hanım ve Okul ve Ulu Önder Caddeleri asfalt ile kaplandı. Yuvacık HES etrafındaki yolların beton ile kaplandığı çalışmalarda 2 kilometrelik bir kısımda yol çalışması yapıldı.

 

10 KİLOMETE YOL TAMAMLANACAK

Bölge halkının memnuniyetini kazanan iş kapsamında 15 bin ton asfalt, bin 500 metreküp beton ve 10 bin ton asfalt yama kullanıldı. Çalışmada toplamda 10 kilometre asfalt yol ve bin 500 metre beton yol yapılması planlanıyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817