BAŞİSKELE’DE TRAFİK KAZASI: İKİ YARALI
Gölcük istikametine giden Uzay Arslan idaresindeki 34 VN 3837 plakalı otomobil, Başiskele Seymen battı çıktı girişinde iddiaya göre, bir anlık kararsızlık sonucu yol kenarındaki aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç sürücüsü Uzay Arslan ve yanındaki Ali Demiray bulundukları yerde sıkıştı. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri itfaiye erleri ile birlikte araç içinde sıkışan yaralıları sıkıştıkları yerden çıkarttı. 

Ambulansa alınan yaralılardan Ali Demiray Kocaeli Devlet Hastanesi'ne, Uzay Arslan da Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada aydınlatma direğine çarpan otomobilde büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle D-130 karayolunun Gölcük istikametinde trafik bir süre aksarken, aracın yoldan kaldırılmasının ardından yol yeniden normale döndü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817