Başiskele’den çaldılar, Körfez’de Yakalandılar
 Başiskele’den 38 plakalı bir otomobili çalarak kaça 3 zanlı, Körfez’de alınan güvenlik önlemleri sayesinde uyuşturucu maddesi ile birlikte yakalandılar.

Alınan bilgilere göre, Başiskele’den 38 plakalı bir otomobil kimlikleri belirlenemeyen kişiler tarafından çalındı. Kocaeli ve çevre illere plaka bildirilerek yakalanması için talimat verildi. Bu sırada, Körfez’de bayram nedeniyle arttırılan güvenlik önlemleri ve D-100 kenarındaki yaya devriyeler ilk başarılı sonucunu verdi. Bildirilen plakanın Tütünçiftlik mevkiinde yolda seyrettiğini gören ekipler, hemen önlem aldılar ve kaçmaya çalışan aracı yakaladılar.

Yapılan aramada, arama talimatları da olan 3 zanlı, çalıntı otomobil ve bir miktar da uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlıların sorgusu ve olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817