Başiskeleli Şeyda Nur yaşama tutunamadı
 Afyon'da geçtiğimiz hafta sonu meydana gelen ve 8 öğrencinin hayatını kaybettiği kazada yaralılardan biri olan Başiskeleli Şeydanur Torun da yaşamını yitirdi.

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Yalvaç Meslek Yüksekokulu öğrencilerini 25 Ekim Cumartesi günü Eskişehir’e geziye götüren otobüs yoldan çıkarak şarampole uçmuş, meydana gelen kaza sonucu 8 öğrenci ölmüş, 20’si de yaralanmıştı. Kazada yaralanan öğrencilerden Afyonkarahisar Devlet Hastanesi tedavi altına alınan Yalvaç Meslek Yüksekokulu Çevre Koruma ve Kontrol Bölümü öğrencisi olan 20 yaşındaki Başiskeleki Şeyda Nur Torun tedavi gördüğühastanede fenalaşarak yaşamını yitirdi. Başiskele Yeniköy Vatan Caddesi Atakent Konutları no:38 adresinde ikamet eden ve Büyükşehir Belediyesi Sağlık Grup Başkanlığı'nda çalışan Habip Torun’un 4 çocuğundan biri olan 20 yaşındaki Şeyda Nur Torun’un cenazesi ailesine teslim edildi. Şeyda Nur Torun’un cenazesi Atakent Şehitler Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yeniköy Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817