Başkan “19 Eylül Gaziler Günü kutlu olsun”
 Hayatlarını bizler için tehlikeye atan kahraman gazilerimizi ‘19 Eylül Gaziler Günü’nü tebrik ediyorum. Şehitlerimizi şükranla anıyorum. Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemâl Atatürk’e 19 Eylül 1921’de ‘gazilik’ unvanı verilişinin her yıl dönümünde, baş tacımız olan gazilerimize bu vesile ile bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.

Kurtuluş Savaşımızdan kalan canlı şahitler olan gazilerimiz kalmadı. Ama Kore Savaşı, Kıbrıs çıkartmaları ve terörle mücadelede yaralanan gazilerimizle büyük onur duyuyoruz.

Bu yüce milletin bekâsından rahatsız olan iç ve dış güçlerin oyununa gelerek kandırılmış kişilerce yapılan saldırılarda yaralanmış, sakat kalmış o gencecik Mehmetçiklerin acılarını yüreğimizin en derinlerinde hissediyoruz.

Bu vesile ile terörle mücadelede şehit düşen gençlerimize de bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman şehit aileleri ve gazilerimizin yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum.

 

Gaziler günü, bütün gazilerimize kutlu olsun.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817