Başkan Adayları Ankara'da mülakata girecek
 
Geçtiğimiz günlerde Ak Parti İl Başkanı Mahmut Civelek  Körfez ilçeye gelerek ilçe yönetim kurulunun görüşlerini almıştı.  Tüm yönetim kurulunun görüşlerini tek tek alan Mahmut Civelek, kimi başkan olarak görmek istiyorsunuz şeklinde görüş almıştı. 


İl başkanının yaptığı istişareden Avukat Osman Badem, Bekir Sarıgül, Şaban Aydın ve Halil Küçük'ün isimlerinin ön plana çıktığı öğrenildi. Yapılan istişare sonunda İl başkanı Mahmut Civelek genel merkeze kanaatini bildirdi. 


Genel Merkezin adayları Perşembe günü mülakata alacağı öğrenildi.  Bakalım geçmişleri pırıl pırıl olan bu adaylardan hangisi Ak Parti Körfez'in yeni patronu olacak.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sinan durmuş 10 yıl önce

bekir sarıgül abimizi olmasını isterim çünkü;zamaninda dernek başkanlığı yapmış sivil toplum kuruluşlarında aktif görev almış üniversite okumuş,aile ve çevre hayatıyla örnek bir yaşantısı olan bir abimizdir kendisi.

Avatar
ERASLAN TELLİ 10 yıl önce

saban kardesimiz olur insallah cevresi tarafindan sevilen sayilan bir kisi sempatik yapili caliskan yapili tam anlamiyla bu gorevi yapacagina inaniyor hayirlara vesile olur allah kolaylik versin

banner2817