banner2779
banner2752
banner2750

Başkan, “AK Parti kadroları ilk gün ki gibi heyecanlı”
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yaklaşan genel seçimler ve kongre seçimlerini tamamlayan teşkilat yönetimleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Milletvekilliği seçimlerinin öneminin konuşulduğu görüşmelerde, teşkilatların çalışma stratejileri üzerinde de duruldu.

 

KADINSIZ SİYASET YAPILAMAZ

Başiskele AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hacer Çakır ve yönetimi Başkan Karaosmanoğlu’na ziyaretlerinde, gümüş muhafazalı Kuranı Kerim hediye ettiler. Ziyarette Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Başiskele Kadın Kolları yönetimimiz AK Partimize hayırlı olsun. Görevlerinde başarılar diliyorum. Milletvekilliği seçimlerinde iyi bir sonuç almak istiyoruz. Bunun için çok çalışmalıyız. Siyaset kadınsız yapılamaz. Kadınlarımız ev ev dolaşarak partimizin hizmetlerini anlatmalıdır. Sandık listelerinde yazılmayan Ak Partiye gönül vermiş bir tane dahi vatandaşımız kalmamalı. Bunun için yoğun bir mesai harcamalıyız. Seçimlerde alan hakimiyetimizin geçmiş dönemlerde olduğu gibi yine bizde olması gerekmektedir. Hem sandık hem de alan hakimiyetinin kurulmasında kadınlarımıza büyük görev düşüyor” dedi.

 

SON NEFESİMİZE KADAR ÇALIŞMALIYIZ

AK Parti Karamürsel İlçe teşkilatına da misafir olan ve burada siyasi gelişmeler üzerine fikirlerini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Haziran seçimlerinde son nefesimize kadar çalışmalıyız. Teşkilat olarak unutmayın ki yaşadığımız şehir ve ülke için yapabileceğimiz çalışmalar var. AK Parti iktidarı demokrasiye ve fikir özgürlüğüne önem veren bir partidir. Milletten kopan bir parti olmadık, olmayacağız da. Tüm teşkilat üyelerimiz de bu anlayışla görevlerini yapmalıdır. AK Parti kadroları halkla beraber hareket edecektir. Vatandaşımızdan ilgimizi asla kesmeyeceğiz. Siyasetimizin merkezinde insan olduğunu bir kez daha vurgulamak isterim. Gördüğünüz gibi muhalefetin iktidar olma gibi bir isteği ve çabası da bulunmuyor. Sizler hayırlı bir iş için mücadele ediyorsunuz. Hayırda yarışmak güzeldir” ifadelerini kullandı.  Başkan Karaosmanoğlu’nun ziyaretin de Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel’de hazır bulundu.

 

“SİYASET HİZMET ARACIDIR”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu AK Parti Gölcük ilçe teşkilatını ziyaret etti. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve İlçe Başkanı İdris  Alp’te görüşme de hazır bulundular. Başkan Karaosmanoğlu 7 Haziran seçimlerinin çok önemli olduğunu belirterek, ”Siyaset hizmet aracıdır. Nem ve şöhret için siyaset yapılmaz. Müslüman olarak değerlerimiz ve vazifelerimiz var. Asla uyuşukluk ve nemelazımcılık yapamayız. Çevre komşu ülkelerin durumu ortadır. Demokrasiyi ve insan haklarını önemseyeceğiz. Partimizin insan haklarını aykırı onlarca yasağı kaldırdı. Ana dil konusunda partimiz devrim gerçekleştirdi. Dil medeniyettir. Çerkezce, Gürcüce, Kürtçe ve diğer dillerin öğretilmesi noktası da halkımıza destek ve imkan veriyoruz. Büyükşehir olarak bunu bizler beyan ettik,  Bizim inancımızda bir başkasının dilini ve dinini zorla değiştirmek yoktur. Biz bu inançla çalışıyoruz. Teşkilatlar olarak kadın seçmenimizin fikirlerine duyarlı olalım. Gençlere dönük projeler üreterek onların dünyalarına ve isteklerine göre çalışmalar yapalım. Siyaset bunu üretmekle görevlidir. Biz zaten şehrimizde hizmetler noktasında önemli bir mesafeyi aştık. Hayati ihtiyaçları büyük çoğunluğuyla gerçekleştirdik. Bu nedenle Gölcük’te yüzde ellinin üzerinde oy alabiliriz. Cumhurbaşkanlığı seçiminde aldığımız oy biz bunu işaret ediyor. Büyük heyecanla çalışırsak başarıyı rahat bir şekilde yakalayabiliriz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751