Başkan Alemdar, personeli unutmadı

Ramazan Bayramı öncesi belediye çalışanlarını unutmayan Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, belediyenin birimlerini gezerek personelle bayramlaştı

İlk bayramlaşma Çenesuyu’nda

Ramazan Bayramı öncesinde belediye çalışanlarıyla tek tek bayramlaşan Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, sırasıyla bütün birimleri dolaştı. Beraberinde başkan yardımcılarıyla birlikte ilk olarak Çenesuyu Tesisleri’ni gezen ve buradaki çalışanlarla bayramlaşan Başkan Alemdar sonrasında Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü’ne giderek buradaki personelle bayramlaştı.

Belediye hizmetleri aksamayacak’

Çalışanların bayramını kutlayan Başkan Alemdar, bayramların toplumsal birliktelik adına önemli bir unsur olduğunu belirterek, bayram süresi boyunca belediye hizmetlerinin aksamadan devam edeceğini de belirtti. Derince Belediyesi çalışanlara, aileleriyle birlikte huzur dolu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulunan Başkan Alemdar, çikolata ikramında da bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817