banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Alemdar TÜMSİAD’ı ağırladı

Timata Kafe’de buluştular

Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, TÜMSİAD Kocaeli Şube Başkanı Erdoğan Yılmaz ve yönetim kurulunu Derince Harikalar Sahili’nde bulunan Timata Kafe’de ağırladı. Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, Kocaeli’nin önemli sivil toplum örgütlerinden olan ve son aylarda yaptığı proje ve etkinliklerle adından sıkça söz ettiren Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Kocaeli Şube Yöneticileri ile Derince’nin en güzel mekanlarından biri olan Harikalar Sahili’ndeki Timata Kafe’de bir araya geldi.

 

TÜMSİAD yönetimi tam kadro

Yaklaşık iki saat boyunca süren görüşmeye TÜMSİAD Kocaeli Şube Başkanı Erdoğan Yılmaz ve şube başkan yardımcısı İrfan Barış’ın yanı sıra, AK Parti İzmit İlçe Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda TÜMSİAD üyesi olan Havzullah Yaydemir, siyasi ve bürokratik işler komisyon başkanı Mevlüt Demir, medya ve iletişim komisyonu başkanı Hasan Kanca, üye tahkim ve teşkilatlanma komisyonu başkanı Ragıp Kurtoğlu, dış ilişkiler sorumlusu İbrahim Yıldırım, dernek üyesi Seyyid Memet Emin Demirel, Bünyamin Barış ve bazı misafirler katıldı.

Erdoğan Yılmaz bilgi verdi

Görüşmede TÜMSİAD ve çalışmaları hakkında bilgiler veren TÜMSİAD Kocaeli Şube Başkanı Erdoğan Yılmaz, ‘TÜMSİAD Türkiye de Kobilere sahip çıkmış, onları eğitip, oryante edip, yurtdışı deneyimler kazandırarak, ihracat hedefini tutturmak için iş dünyasına çok ciddi katkı sağlamış ve sağlamaya da devam etmektedir. Çokluğumuzla övünmek için değil, hele güç unsuru oluşturmak için hiç değil, her şeye rağmen, doğruyu güçlü kılmak için güzel bir niyetle kurulmuş, heyecanını hiç yitirmeyen bir sivil toplum kuruluşuyuz’ dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751