banner2779
banner2752
banner2750

Başkan, ‘’Alın teri kutsaldır’’
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, NAMET fabrikasını ziyaret ederek burada çalışan işçilerle bir araya geldi. İşçilerle sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu“ Alın teri kutsaldır. Tüm çalışanların, emeklerinin karşılığını alarak hayatlarını sürdürmesini çok önemsiyorum. Bununla beraber ülkemizin ekonomisine katkı sağlayan sanayicimizin, tüccarımızın ve esnafımızın da ticari faaliyetlerini sürdürerek başarılar elde etmesi ülkemizin menfaatinedir. Burada tek amaç insanımızın, işverenimizin ve ülkemizin kazanmasıdır” dedi.        

 

NAMET ÇALIŞANLARIYLA YEMEK YEDİ

Kent genelindeki KOBİ ve sanayi kuruluşlarını ziyaret ederek, çalışanların yanı sıra işverenlerle de bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyarette, NAMET Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Kayar karşıladı. Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, çalışanlarla birlikte öğle yemeği yedi. Yemek sırasına giren ve çalışanlarla sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, işçilerle hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

 

YETKİLİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Yaklaşık 600 kişinin çalıştığı üretim tesisi hakkında bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, firma yetkililerine başarılar diledi. Namet Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Kayar, “1929’da kurulup 2005 yılında Kayarlar grup bünyesine katılan firmamız, sektöründe insan sağlığını ve kaliteyi her şeyin üstünde tutuyor.” diyerek Başkan Karaosmanoğlu’nun ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.  Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, firmanın hatıra defterine duygularını yazarak ziyaretini tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751