banner2779
banner2752
banner2750

 Başkan, Ankara’da temaslarda bulundu
 Başkan, Ankara’da temaslarda bulundu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ankara’da bakanlıklar düzeyinde temaslarda bulundu. Başkan Karaosmanoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in başkanlığında yapılan toplantıya katıldıktan sonra Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik’i makamında ziyaret etti.

AİLE BAKANLIĞI’NI ZİYARET

Başkan Karaosmanoğlu, Ankara’da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik’i ziyaret etti. Başkan Karaosmanoğlu, ilk olarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nda Büyükşehir Belediye Başkanları’nın katılımıyla Bakan Şahin’in başkanlığında yapılan toplantıya katıldı.

ASDEP PROJESİ

Toplantıda Bakanlığın yürüttüğü Aile ve Sosyal Destek Programı(ASDEP) ele alındı. Bakanlığın büyük önem verdiği projelerden biri olan ASDEP’in çalışma programına yönelik olarak toplantıya katılan Başkan Karaosmanoğlu ile Büyükşehir Belediye Başkanları’nın görüşleri alındı. Toplantıda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü sosyal politikalar da gündeme geldi.

TURİZM BAKANLIĞI’NI ZİYARET

Başkan Karaosmanoğlu, Ankara’da Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik’e de konuk oldu. Ziyarette Başkan Karaosmanoğlu’na İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gökmen Mengüç eşlik etti. Bakan Çelik ile yapılan görüşmede Kandıra Turizm Gelişim Projesi ele alındı. Olumlu geçen görüşmede plan sürecinin sene sonuna kadar tamamlanması konusunda bakanlık yetkilileriyle görüş birliğine varıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751