Başkan Atabay, İzmit'i Arşınlıyor

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanlığına gerçekleşen atamasının ardından, yürütme ve yönetim kurulunu belirleyen Başkan Pınar Atabay, vakit kaybetmeden İzmit'i mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev gezmeye başladı.   Başkan Atabay, bir yandan mahalle teşkilatlanma çalışmalarını sürdürürken diğer yandan da  ziyaretlerini aksatmıyor.

2023 seçimlerine hazır olacağız

Geçtiğimiz günlerde İzmit’in 6 mahallesine gerçekleştirdiği ziyaretlerde kadınlarla bir araya geldiklerini belirten Atabay, “Mahalle başkanlarımızın ve yönetim kurulu üyelerimizin tavsiyeleri üzerine, 15-24 Şubat tarihleri arasında; Kozluk, Yenişehir, Serdar, Mehmet Ali Paşa, Tepeköy ve Erenler mahallerimize gittik. Ziyaretlerimizde mahalle başkanlığı için mülakatlar yapıyoruz. Mahalle teşkilatlarımızı yeniledikten sonra da İzmit’i karış karış gezerek, 2023 seçimleri için en güçlü şekilde çalışacağız.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817