Başkan Ayaz; "Değerlerimizi Yanlış Ellerden, Dillerden Daha Da Çok Sahipleneceğiz"

Başkan Ayaz, mesajında, Gazi Mustafa Kemal’i, tarihe iz bırakan bir komutan ve lider yapan en büyük özelliğinin, milletine duyduğu sonsuz güven ve inancı olduğunu vurguladı.

Başkan Ayaz,  mesajında şu ifadelere yer verdi; "Türkiye Cumhuriyeti'nin istikrar içinde, birlik ve bütünlük azmini koruyarak güçlenmesi, büyümesi ve demokrasinin standartlarını her geçen gün yükseltmesi için, yılmadan, yorulmadan çalışmayı sürdüreceğiz "dedi

SÖZDE DEĞİL ÖZDE SAHİP ÇIKTIK

Cumhuriyetimizi tam bağımsız olarak ilelebet muhafaza etmek, sürekli daha ileriye taşımak ve 2023 hedeflerimize ulaşmak için, sözde değil özde değerlerimize sahip çıkacağız. İstiklal mücadelemizde vatanını ve bayrağını kahramanca savunan, tüm zorlu koşullara rağmen geleceğine ve iradesine sahip çıkan aziz milletimiz, bugün de ülkemize yönelik tüm saldırıları bozguna uğratacak azim ve kararlılığa sahiptir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün adını kullanarak, milletimizle ayırmaya çalışan, isminin ardına gizlenerek milletimizle uyuşmayan tavırlar içerisinde olanlara karşı da, değerlerimizi korumaktan asla vaz geçmeyeceğiz. Bir kesimin tekeline almasına asla müsaade etmeyeceğiz. Değerlerimizi yanlış ellerden, dillerden daha da çok sahipleneceğiz.

YILMADAN YORULMADAN ÇALIŞMAYI SÜRDÜRECEĞİZ

Türkiye Cumhuriyeti’nin istikrar içinde, vatandaşlarımız arasındaki kardeşlik, birlik ve bütünlük azmini koruyarak güçlenmesi, büyümesi ve demokrasinin standartlarını her geçen gün yükseltmesi için yılmadan yorulmadan çalışmayı sürdüreceğiz. Bu düşüncelerle, vefatının 80. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları ile vatanımız uğruna fedakarca şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı bir kez daha rahmetle, minnetle yad ediyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817