BAŞKAN AYAZ, TAKSİCİLERİ DİNLEDİ

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, İzmit sokaklarını arşınlamaya devam ediyor. Göreve geldiğinden bu yana aktif bir şekilde teşkilat çalışmalarına devam eden Başkan Ayaz, vatandaşlarla da buluşmalarına devam ediyor. İzmit'te girmedik sokak bırakmayan Başkan Ayaz ve ekibi esnafları ziyaret ediyor ve taleplerini dinliyor. Vatandaşların taleplerini dinleyen ve ilgili yerlere ileten Ayaz, İzmit’lilerin de büyük takdirini kazanıyor. Bu kapsamda Başkan Hasan Ayaz ve yöneticileri geçtiğimiz gün İzmit'te ki taksi duraklarını ziyaret etti.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Her vatandaşla tek tek ilgilendiklerini ve sıkıntılarını yerinde görerek çözmeye çalıştıklarını söyleyen Başkan Ayaz, “Taksici esnaflarımızın sorunlarını, taleplerini dinlemek üzere şehir merkezinde tüm taksi duraklarını ziyaret ediyoruz. Sadece seçimden seçime gelip sizlerden oy istemek yerine her zaman sizi dinleyerek, sizin için yapabileceklerimizi konuşmak istedik. Biz üzerimize düşen neyse her zaman yapmaya hazırız. Önemli olan sizin en güzel şekilde görevinizi yerine getirebilmeniz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817