Başkan Aygün: "2023 Hedefimize Birlikte Yürüyoruz"

Cumhur İttifakı Bir Arada

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıda Cumhur İttifakı’nın ortakları olan AK Parti ve MHP’li meclis üyeleri ile bir araya geldi. AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ve MHP Derince İlçe Başkanı Zeki Omurca’nın da yer aldığı toplantıda Derince Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Bayraktar, Adnan Pala ve İbrahim Şirin’in yanı sıra her iki partinin meclis üyeleri de hazır bulundu.

Başkan Aygün’den 2023 Vurgusu

İlçede yapımı devam eden projeler ve hizmetlerin değerlendirildiği toplantıda Başkan Aygün, çalışmalardaki son durumla ilgili bilgiler vererek, meclis üyelerinin görüş ve önerilerini dinledi. Geride kalan iki yıllık süreçte birbirinden önemli eserleri hizmete sunduklarını belirten Başkan Aygün, 2023 vizyonuna vurgu yaparak “Cumhur İttifakı çatısı altında bugüne dek ilçemizde birçok önemli hizmette bulunduk ve bulunmaya devam ediyoruz. 2023 hedefimize yürürken Derince’mize değer katan projelere birlikte imza atıyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817