banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Aygün, Ankara’dan İki Müjdeyle Döndü

Başkentten Derince’ye iki müjdeli haberle birlikte dönen Başkan Aygün’ün girişimleri ile Fatih ve Dumlupınar mahallelerine yapılacak olan Gençlik Merkezleri için Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile protokol imzalandı

Spor Toto ile Protokol İmzalandı

Bir yandan seçim döneminde vaat ettiği 41 projeyi hayata geçirmek için yoğun bir gayret sarf eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün diğer taraftan ilçede gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerini sergiliyor. Derincelilere verdiği her sözü yerine getirmek için girişimlerde bulunan Başkan Aygün, özellikle çocuklar ve gençlerin heyecanla beklediği seçim vaatleri arasında da yer alan her mahalleye Gençlik Merkezi projesinin başlayacağının müjdesini verdi. Çeşitli temaslarda bulunmak üzere beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Pala ile birlikte Ankara’ya giden Başkan Aygün’ün Spor Toto Teşkilat Başkanlığı nezdinde yaptığı girişimler olumlu sonuç verdi. Başkent ziyaretinde Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Yaşar Göçer ile bir araya gelen Başkan Aygün, Gençlik Merkezleri için imzalanan protokolle birlikte Ankara’dan Derince’ye iki müjdeli haber birden vermiş oldu.

Dmlupınar ve Fatih’e Gençlik Merkezi

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile yapılan protokolle birlikte ilk etapta Dumlupınar ve Fatih mahallelerine Gençlik Merkezleri inşa edilecek. Dumlupınar Mahallesi’nde yer alan Milli Savunma Bakanlığı’ndan Derince Belediyesi’ne tahsis edilen yaklaşık 30 bin m2’lik alana Gençlik Merkezi, Açık Futbol Sahası, Basketbol Sahası, Tenis Sahası, Fitness Grupları, Çocuk Oyun Grubu, Yürüyüş Yolları ve Bisiklet Yolları yapılacak. Yapılan protokolle birlikte Fatih Mahallesi’ne de belirlenen alana Gençlik Merkezi, Açık Futbol Sahası, Basketbol Sahası, Fitness Grupları ve Çocuk Oyun Grupları inşa edilecek. Her mahallede gençlik merkezi, sportif faaliyetler ve tüm çocukların kullanabileceği alanlar oluşturacaklarını belirten Aygün, “Fatih ve Dumlupınar Mahallelerine inşa edeceğimiz Gençlik Merkezleri projeleriyle ilgili protokol imzaladık. Önümüzdeki günlerde yapımına başlayacak olduğumuz projelerimiz ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına Ziyaret

Başkentteki girişimleri ile ilçeye çok önemli iki proje kazandıran Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün Ankara temasları bununla da sınırlı kalmadı. Başkan Aygün, ilçede hizmete sunmayı planladıkları çalışmalar ve projelerle ilgili kurumlara ziyaretlerde bulundu. Beraberinde Başkan Yardımcısı Adnan Pala ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığını ziyaret eden Başkan Aygün, Bakan Yardımcıları Selim Dursun ve Enver İskurt ile bir araya geldi. Dursun ve İskurt ile istişarede bulunan Başkan Aygün, sonrasında TCDD Genel Müdür Yardımcısı İsmail Çağlar’ın konuğu oldu. Başkan Aygün, son derece faydalı ve verimli geçen Ankara temaslarının sonunda ise Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ziyaret ederek eski çalışma arkadaşları ile bir araya geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751