banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Aygün Barışkent Sitesi’ne Konuk Oldu

Projeler Değerlendirildi

İlçede vatandaşlarla sık sık bir araya gelmeyi sürdüren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu kez Yenikent Mahallesi Barışkent Sitesi sakinlerine konuk oldu. Site Başkanı Bülent Aydemir’in ev sahipliğinde gerçekleşen programa AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Belediye Başkan Yardımcısı Abbas Bayrak, belediye meclis üyeleri Ayşe Şiranun, Kenan Yalçın, Mustafa Morgül, Kurtuluş Aytekin, Yenikent Mahalle Muhtarı Erol Küçük, teşkilat mensupları ve vatandaşlar katılım sağladı. Başkan Aygün, gerçekleşen toplantıda ilçeye kazandırılan ve yapımı devam eden projelerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Araptepe Tamamlandı

Derince’nin her noktasında önemli projelere imza attıklarını belirten Başkan Aygün, “İlk etapta geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için projelerimizi hizmete sunduk. İlk olarak Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi’ni gençlerimizin kullanımına açtık. Bu projemizin ardından Fatih Sultan Gençlik ve Spor Merkezi, Bahattin Çelik Spor Kompleksi, Sırrıpaşa Gençlik ve Spor Merkezi ve 17 noktada spor sahaları inşa ettik. Ayrıca Araptepe Kentsel Dönüşüm Projemizi tamamladık. Yakın süre içerisinde vatandaşlarımıza tapularını takdim edeceğiz. Deniz Mahallemizde de kentsel dönüşüm için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Modern Hayvan Satış Yeri

İshakçılar’da Doğa Park ve Tarımsal Kalkınma projelerinin inşasında sona gelindiğini aktaran Başkan Aygün, “Tarımsal Kalkınma Tesislerimiz Allah’ın izniyle kısa süre içerisinde üretim aşamasına geçecek. Tahtalı Göleti Doğa Park projemizin ilk iki etabından sonra üçüncü etabında da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunların yanında Millet Kıraathanesi, Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi, Yeniket Kapalı Pazar ve Kültür Merkezi gibi projelerimizi de hizmete açmıştık. Ayrıca Modern Hayvan Satış Yeri ve Kesim Alanı projemizi de inşa ederek ilçemizin hizmetine sunacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751