Başkan Aygün: Biz Birlikte Derinceyiz

Yelken Kafe’de Muhtarlar Günü Buluşması

Derincelilere söz verdiği 41 projeyi hayata geçirirken, istişareye büyük önem veren Başkan Aygün, bu noktada muhtarlarla sık sık bir araya gelmeye özen gösteriyor. Başkan Aygün, bu kez Muhtarlar Günü kapsamında Derince’ye hizmet eden muhtarlarla bir araya geldi. Yelken Kafe’de gerçekleşen buluşmada muhtarlara katkıları dolayısıyla teşekkür eden Başkan Aygün, “Birlikte yol yürüdüğümüz, ilçemize ve ülkemize hep birlikte hizmet ettiğimiz muhtarlarımızın, Muhtarlar Günü'nü kutluyorum. Halkımızın adeta gözü, kulağı olan muhtarlarımıza, bugüne dek ilçemize sundukları değerli katkılar için teşekkür ediyorum” dedi.

Muhtarlarımızın Görüşü Bizim İçin Önemli

Muhtarların mahallelerin sesi ve temsilcisi olduğunu belirten Başkan Aygün, gönül birliği vurgusu yaptığı konuşmasını, “Derincemiz için yapacak daha çok projemiz, sunacağımız daha çok hizmet var. Bu süreçte muhtarlarımızın görüş ve önerileri bizim için çok kıymetli. Biz birlikte Derince’yiz, birlikte Türkiye’yiz. Tüm muhtarlarımıza bundan sonraki görev sürecinde de muvaffakiyetler diliyorum” dedi. Muhtarlar da düzenlenen etkinlik ve Derince’ye sunduğu hizmetler dolayısıyla Başkan Aygün’e teşekkürlerini iletti. Yelken Kafe’de düzenlenen program Başkan Aygün’ün muhtarlara hediye takdimi ve ardından toplu fotoğraf çektirilmesiyle sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817