Başkan Aygün: "Derince’miz İçin Birlikte Çalışıyoruz"

İki Yıllık Süreç Değerlendirildi

Derince’ye değer katan projelere imza atan Başkan Aygün, istişareye verdiği önem doğrultusunda ilçenin tüm dinamikler ile bir araya gelmeye devam ediyor. Geride kalan süreçte ilçeye birbirinden değerli projeler kazandıran Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu kez muhtarlarla bir araya geldiği toplantıda iki yıllık hizmet dönemini değerlendirdi. 41 seçim vaadiyle yola çıkan ve projeleri bir bir hayata geçirerek gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerini sergileyen Başkan Aygün ile muhtarların bir araya geldiği istişare toplantısında iki yılın değerlendirmesi yapıldı. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün öncülüğünde Yelken Kafe’de düzenlenen  program Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Bayraktar, İbrahim Şirin, Abbas Bayrak ve mahalle muhtarlarının katılımı ile gerçekleşti.

Hepimizin Tek Bir Amacı Var

Derince’de hizmete sundukları projelerin belirlenmesi ve sorunların tespiti noktasında muhtarların önerilerinin kendileri için çok önemli olduğunu belirten Başkan Aygün “Hepimizin tek bir amacı var o da halkımıza daha iyi hizmet verebilmek. Bu doğrultuda halkımızın adeta gözü kulağı olan muhtarlarımız bizim de en önemli yardımcılarımız. Geride kalan iki yılda pandemi sürecine rağmen ilçemizde bir yandan rutin hizmetlerimizi sürdürüp diğer taraftan projelerimizi hızla hayata geçirdik. Projelerimizi inşa ederken muhtarlarımızla birlikte halkımızla gönül köprüleri kurmayı da ihmal etmedik.  Derince’mize değer katan çalışmalara birlikte imza attığımız kıymetli muhtarlarımıza katkıları dolayısıyla teşekkür ediyorum” dedi. Muhtarlar da düzenlenen istişare toplantısı ve ilçede hizmete sunulan projeler dolayısıyla Başkan Aygün’e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817