Başkan Aygün: Derneklerimiz En Büyük Zenginliğimiz

Başkan Aygün Projelerini Paylaştı

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, sivil toplum kuruluşları nezdinde yaptığı ziyaretlere devam ediyor. Başkan Aygün bu kapsamda son olarak İbni Sina Mahallesi'nde faaliyetlerini sürdüren Kocaeli Erzurumlular Derneği’ne konuk oldu. Dernek binasında gerçekleşen buluşmada Başkan Aygün’ün yanı sıra AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Pala, Belediye Meclis Üyeleri Kenan Yalçın, Nurhan Baytak, İbni Sina Mahalle Muhtarı Ömer Karadeniz, Yenikent Mahalle Muhtarı Erol Küçük, Çınarlı Mahalle Muhtarı İbrahim Sümer, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan ve teşkilat yöneticileri de hazır bulundu. Kocaeli Erzurumlular Derneği’nde gerçekleşen programda geride kalan süreçte hizmete sundukları ve yapımını planladıkları projeleri paylaşan Başkan Aygün, talep ve önerileri de dikkatle dinledi.

Kocaeli Erzurumlular Derneği

Sivil toplum kuruluşlarının kendileri için çok önemli olduğunu belirten Başkan Aygün, “İlçemizdeki sivil toplum kuruluşlarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz. Bugün Kocaeli Erzurumlular Derneği’ne konuk olduk. Kentimize değer katan çalışmalara birlikte imza attığımız derneklerimiz aynı zamanda bizim en büyük zenginliğimiz. Adeta bir kültür mozaiği olan ilçemizde her fırsatta derneklerimizle bir araya gelerek, projelerimizi paylaşıyoruz. Bu vesileyle bizleri bugün misafir eden Dernek Başkanımız Avni Gözütok ve dernek üyelerimize göstermiş oldukları samimi ilgi dolayısıyla teşekkür ediyorum.” dedi. Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok da Derince’ye sunduğu hizmetler ve STK’lara olan katkıları dolayısıyla Başkan Aygün’e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817