Başkan Aygün: "Derneklerimiz Kültürel Zenginliğimizdir"

Kocaeli Adıyamanlılar Derneği

Sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek, istişarede bulunmaya önem veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu kez gün boyu ilçede çeşitli temaslar gerçekleştiren Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ve AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ile birlikte Kocaeli Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sinan Yılmaz ve dernek üyelerini ziyaret etti. Derneğin Yenikent Mahallesi’nde bulunan binasında gerçekleşen görüşmede İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan, Belediye Meclis Üyesi Halime Gökdemir ve teşkilat yöneticileri de hazır bulundu.

STK’larla İstişareler Devam Ediyor

Ziyarette bir konuşma yapan İlçe Başkanı Koray Merdan, sivil toplum kuruluşları ile istişareleri sürdürdüklerini belirterek, göstermiş oldukları ilgiden dolayı dernek mensuplarına teşekkür etti. Milletvekili Radiye Sezer Katıcıoğlu da konuşmasında yerelde ve genelde yapılan çalışmaları değerlendirerek “Dernek başkanımız Sinan Yılmaz ve tüm dernek üyelerimize misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” dedi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ise konuşmasında “Derneklerimiz bizim kültürel zenginliğimiz. STK'larımızı ziyaret ederek, istişarede bulunmaya kıymetli hemşehrilerimizin görüş ve önerilerini almaya, devam ediyoruz” dedi. Kocaeli Adıyamanlılar Derneği Başkanı Sinan Yılmaz da ziyaretleri dolayısıyla konuklarına teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817