Başkan Aygün'Gençlerimiz Geleceğimizdir'

 

İki Yıllık Süreci Aktardı

Talep ve önerilerini iletebilecekleri whatsapp grubu oluşturan Derinceli gençleri zaman zaman makamında konuk eden ve onlarla istişarede bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu kez gençleri Yelken Kafe’de ağırladı. İlçe genelinde birçok önemli projeyi hayata geçiren Başkan Aygün, bu buluşmada geride kalan iki yıllık süreci sinevizyon eşliğinde gençlere aktardı. Konuşmasında gençler için çalışıp projeler üretmekten mutluluk duyduklarını belirten Başkan Aygün, ‘Gençlerimiz, geleceğimizdir’ vurgusu yaptı.

 

Önceliğimiz Çocuklar ve Gençler

Hizmete sundukları projelerde daima gençleri ön plana aldıklarını belirten Başkan Aygün, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve gençlerimiz için projeler üretmeye devam ediyoruz. Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi’miz bu alanda ilçemiz için çok önemli bir kazanım oldu. Bahattin Çelik Spor Kompleksi ve yapımı devam eden Fatih Gençlik ve Spor Merkezimizi de yine gençlerimiz için inşa ediyoruz. Gençlerimizi ne kadar iyi şartlarda yetiştirirsek geleceğimizi de o denli güvence altına almış oluruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817