banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Aygün: “Gençlerimiz, Geleceğimizdir”

Derincemizi Yarınlara Hazırlıyoruz

Başkan Aygün mesajında şu ifadelere yer verdi; “Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak Kurtuluş Savaşımızı başlattığı 19 Mayıs 1919’un yıl dönümünde Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bağımsızlık meşalesinin yandığı ve kurtuluş mücadelemizin başlangıcı olan 19 Mayıs’ın ruhunu ve geçmişte verilen mücadeleleri gençlerimize anlatmak hepimizin görevi. 19 Mayıs gençlik, gençlik ise gelecek demektir. Bizler de hayata geçirdiğimiz projelerimizde daima gençlerimizi ön plana alarak, Derincemizi yarınlara hazırlıyoruz”

Gençlik ve Spor Merkezleri

“İlçemizde hizmete sunduğumuz Gençlik ve Spor Merkezlerimiz ile eğitim ve spora farklı bir bakış açısı kazandırdık. Bugün itibarıyla binlerce çocuğumuz ve gencimize bu merkezlerimizde hem sportif hem de eğitim noktasında hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. En doğru yatırımın gençlere yapılan yatırım olduğunu düşünüyor, onlar için projeler üretmekten mutluluk duyuyoruz. Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anarken, aziz milletimizin ve gençlerimizin Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751