banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Başkan Aygün, Halkın Mutluluğuna Ortak Oluyor

Mutluluklar Temennisinde Bulundu

Katılımcı yönetim anlayışı gereği her zaman halkla iç içe olan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, vatandaşların düğün davetlerine de kayıtsız kalmayarak, yanlarında olmaya devam ediyor. Başkan Aygün, hafta sonu yine hemşerilerinin davetlerine katılarak, onların mutlu günlerinde yanında oldu. Başkan Aygün, Pınar ve Tepe ailelerinin Elmas Düğün Sarayı’nda gerçekleşen cemiyetlerine katılarak Tansu Pınar ve Samet Tepe’nin nikah akitlerini gerçekleştirdi. Genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyen Başkan Aygün, hediyesini takdim etmeyi de ihmal etmedi. Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde gerçekleşen düğün cemiyetine de iştirak eden Başkan Aygün, bir ömür boyu mutluluğa evet diyen Melike Atiz ve Onur Özen çiftini tebrik etti.

Sönmezoğlu Ailesinin En Özel Günü

Yelken Kafe Restaurant’ta gerçekleşen Güngör ve Atay ailelerinin düğün cemiyetlerine de katılan Başkan Aygün, burada Ebrar Güngör ve Salih Atay’ın nikahlarını kıyarak, genç çifte mutluluklar diledi. Antikkapı Düğün Salonu’nda mutluluklarını evlilikle taçlandıran Derya Mazak ve Mert Aksoy ‘u da yalnız bırakmayan Başkan Aygün, genç çifti tebrik etti. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, pazar günü akşam saatlerinde ise Kocaeli eski Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu’nun oğlu H. İbrahim Sönmezoğlu ile Büşra Güner’in nikah şahitliklerini yaptığı düğün törenine katıldı. Başkan Aygün, son olarak ise Deniz Düğün Salonu’nda Şeyma Nur Uysal ile Mesut Karataş’ın düğün törenine katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826