BAŞKAN AYGÜN: "İSTİKBAL GENÇLERİMİZDE"

İlk olarak Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Muhammed Hasan Aslan ile bir araya gelen Başkan Aygün, ardından Derince Belediyesi’nin desteklediği öğrencilerden oluşan Rower Takımı ve Kuzgun İHA takımları ile buluştu

Rektör Aslan ile İstişare

İlçede hizmete sunduğu Gençlik ve Spor Merkezleri ile spora ve eğitime yeni bir bakış açısı getiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, gençliğe yönelik projelere daima öncelik veriyor. Gebze Teknik Üniversitesi bünyesinde öğrenim gören öğrencilerin oluşturduğu Rower Takımı ve Kuzgun İHA takımlarına Derince Belediyesi olarak destek veren Başkan Aygün bu kez öğrencileri okullarında ziyaret etti. Gebze Teknik Üniversitesi’ne gerçekleştirdiği ziyarette Başkan Aygün ilk olarak Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan’a konuk oldu. İki kurum arasında planlanan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerin gerçekleştiği görüşmenin ardından Başkan Aygün, Rower Takımı ve Kuzgun İHA takımlarının temsilcileri ile bir araya gelerek burada öğrencilerin devam eden çalışmalarını inceledi.

Rower ve Kuzgun İHA Takımları

Gebze Teknik Üniversitesi’nde gerçekleştirdiği temaslarla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Aygün, “Rektörümüz Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan ile istişarede bulunduktan sonra Derince Belediyesi olarak desteklediğimiz geleceğimizin teminatı öğrencilerimizle bir araya geldik. Gençlerimizin çalışmalarını önemsiyor ve destekliyoruz. Ziyaretimizde Gebze Teknik Üniversitesi’nde eğitim gören ve projelerini desteklediğimiz öğrencilerimizin oluşturduğu Rower Takımı ve Kuzgun İHA takımının çalışmalarını inceledik. Ülkemizin istikbali, milletimizin umudu olan gençlerimizin omuzlarındadır. Kendileriyle gurur duyduğumuz gençlerimizin bundan sonra da daima yanında olacağız. Gebze Teknik Üniversitesi’ne gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizde Dronepark’ta da incelemelerde bulunduk. Türkiye’nin drone teknolojisine, eğitim ve teknoloji konusunda yön verecek olan GTÜ Dronepark’taki çalışmalar bizleri bir kez daha gururlandırdı” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817