banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Aygün İstişarelerini Sürdürüyor

Marmara Kadınlar Birliği

Derince’ye değer katan projelere imza atan Başkan Aygün, bir yandan ilçe genelinde çalışmalarını sürdürürken diğer taraftan kendisini ziyaret eden konukları ile bir araya gelerek istişare etmeyi de ihmal etmiyor. Başkan Aygün bu bağlamda Marmara Kadınlar Birliği Başkanı Nuket Özcan, başkan vekili Naime Ceylan ve birliğe bağlı kooperatif başkanları ile bir araya geldi. Görüşmede Özcan, projeleriyle ilgili bilgiler paylaşırken Başkan Aygün de konuklarına çalışmalarında başarılar dileyerek, kadınların üretime katılmasının önemine vurgu yaptı.

SEDAŞ ve Kızılay’dan Konuklar

SEDAŞ İl Müdürü Gökhan Hasançebi ve kurum idarecilerini de konuk eden Başkan Aygün, bu görüşmede ilçedeki yatırımlarla ilgili istişarede bulundu. Başkan Aygün”ü ziyaret eden isimler arasında ayrıca Kocaeli Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Bekir Sami İlter, kurum yöneticileri Yonca Aki ve Esra Durak da yer aldı. İlter, Kızılay’a olan katkıları dolayısıyla Başkan Aygün’e teşekkür ederek plaket takdim etti. Başkan Aygün de konuşmasında Kızılay’ın önemine değinerek tüm vatandaşları kan bağışında bulunmaya davet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751