Başkan Aygün, İzzettin Doğan’ı Ziyaret Etti

Cem Vakfı Genel Başkanı

İlçe genelinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bir yandan projelerini hizmete sunarken diğer taraftan istişarelerini de sürdürüyor. Sık sık Derince genelinde kentin dinamikleri ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunan Başkan Aygün, zaman zaman il dışında da görüşmelerine devam ediyor. Başkan Aygün, bu kapsamda son olarak Cem Vakfı Genel Başkanı Prof. Dr. İzzettin Doğan'ı İstanbul’daki evinde ziyaret ederek, istişarede bulundu.

İstişarede Bulundular

Görüşme ile ilgili sosyal medya hesaplarından bir açıklama yayımlayan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cemevleri Koordinatörü Mutlu Beyazgül ile birlikte Cem Vakfı Genel Başkanı Prof. Dr. İzzettin Doğan'ı hanelerinde ziyaret ederek, istişarede bulunduk. Göstermiş oldukları samimi ilgi ve ev sahiplikleri dolayısıyla kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. Nazik ziyaretleri için Başkan Aygün’e teşekkür eden Doğan da Derince’deki çalışmalar için başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817