banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Başkan Aygün: Kalkınma Yerelde Başlar

ÜÇ ÖNEMLİ TESİS BİR ARADA

İshakçılar merkezli köylerde birbirinden önemli projeleri hayata geçiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün inşa ettiği tesisler tarımsal kalkınma ve istihdama katkı sunuyor. İshakçılar merkezli Çavuşlu, Geredeli, Karagöllü, Kaşıkçı, Tahtalı, Terziler ve Toylar’ı kapsayan proje kapsamında hayata geçen tesisleşme çalışması ile bölgeye Taşköprü Tarımsal Kalkınma Tesisleri inşa edildi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün bölgeye kazandırdığı ve bünyesinde üç önemli tesisi barındıran Tarımsal Kalkınma Tesisleri istihdama ve ekonomik kalkınmaya da katkı sunacak.

ÜRETİCİMİZ VE ÇİFTÇİMİZ KAZANACAK

Taşköprü Tarımsal Kalkınma Tesisleri bünyesinde Süt Pastörizasyon Tesisi, Aspir Yağı İşleme ve Değerlendirme Tesisi ile Mısır Kurutma Tesisini barındırıyor. Tarımsal kalkınma projesini hayata geçiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün beraberinde Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar ile birlikte bölgeye giderek tesislerde incelemelerde bulundu. Köylerde süt üretimi yapan çiftçiler ile de bir araya gelen Başkan Aygün, “Kalkınma yerelde başlar ilkesiyle hareket ederek inşa ettiğimiz Taşköprü Tarımsal Kalkınma Tesisleri'miz ile üreticilerimizi ve çiftçilerimizi desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826