banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN AYGÜN: KALKINMA YERELDEN BAŞLAR

Tarımsal Kalkınma Hamlesi

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün 41 seçim vaadi arasında yer alan ve özel önem verdiği tarımsal kalkınmaya destek projesi her geçen gün büyüyor. Geçtiğimiz yıl ilk aspir ekiminin gerçekleştiği Derince’de hasadı yapılan mahsullerden üretilen Taşköprü Aspir Yağı‘nın şişeleme işlemi gerçekleşmişti. Başkan Aygün, projeyle ilgili istişarede bulunmak üzere Terziler Mahalle Muhtarı Necdet Yüce, Geredeli Mahalle Muhtarı İbrahim Özkul, Derince Belediyesi Meclis Üyesi İmdat Gülcan, AK Parti Derince İlçe Yöneticisi Zafer Bilgintürk ve aspir ekimi yapan bölge sakinlerini makamında konuk etti.

Bölgeye Tesisler Kurulacak

Tarımsal kalkınma hamlesinin önemine vurgu yapan Başkan Aygün, “Önemli olan ülkemizin kalkınmasına katkı sunmak. Bu da ancak üretimle olur ve kalkınma yerelden başlar. Bizler de çiftçimizin daima yanında olarak kendilerine destek oluyoruz” dedi. Konuklarına bu sene hasadı yapılan mahsullerden üretilen Taşköprü Aspir Yağı’nı da takdim eden Başkan Aygün, tarımsal kalkınma hamlesi kapsamında köylerde kurulacak Mısır Kurutma Tesisi, Süt Pastörizasyon Tesisi ve Aspir Yağı İşleme ve Değerlendirme Tesisi ile ilgili bilgiler de verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751