Başkan Aygün Konuklarını Ağırladı

Vartolular Derneği’nden Ziyaret

İlçe halkına söz verdiği 41 projeyi bir bir hizmete sunana Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, istişareye verdiği önem doğrultusunda kentin dinamikleri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Aygün bu bağlamda kendisini ziyaret eden konukları ile istişarelerine devam etti. İlk olarak genel kurul sürecini tamamlayan Kocaeli Vartolular Derneği Başkanı Ali Bektaş ile Kemal Demir, Çelik Akbağ, Necla Abağ ve Gülşen Bektaş'ı konuk eden Başkan Aygün, konuklarına teşekkür ederek “Derneklerimizin çalışmalarını önemsiyor ve Ali Bektaş başkanlığındaki dernek yönetimimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

Ufka Yolculuk 9. Kitap Okuma Yarışması

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ü ziyaret eden isimler arasında Server Eğitim ve Kültür Vakfı’nın temsilcileri de vardı. Ufka Yolculuk 9. Kitap Okuma Yarışması’nın tanıtımı için Başkan Aygün’ü ziyaret eden Server Eğitim ve Kültür Vakfı İl Temsilcisi İsmail Ceylan, İlçe Temsilcisi Tan Köse, Yusuf Yüksel ve İlyas Kocaman, yarışma içeriği ile ilgili bilgiler verdi. Başkan Aygün de eğitime yönelik faaliyetleri her zaman desteklediklerini belirterek konuklarına teşekkür etti.

Tarımsal Kalkınma Projesi Örnek Oldu

AK Parti Derince İlçe Yöneticisi Vedat Şentürk ve babası Mehmet Şentürk de Başkan Aygün’ün konukları arasında yer aldı. Başkan Aygün’ün köylerde başlattığı tarımsal kalkınma projesini örnek aldıklarını belirten Mehmet Şentürk, Kars’ta aspir ekimi yaparak projeyi memleketinde hayata geçireceğini ifade etti. Başkan Aygün, İzmit’ten gelen konukları önceki dönem İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Polattimur, İzmit Sanayi Mahallesi Muhtarı İsmail Moğultay ve Altıntat Yemek Firması Sahibi Mehmet Azbay'a da nezaketleri için teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.