BAŞKAN AYGÜN, METİNER’İ AĞIRLADI

Mahalle Başkanları Toplantısı

İlçe halkına söz verdiği 41 projeyi bir bir hizmete sunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bir yandan da istişarelerini sürdürüyor. Kent içinden olduğu gibi şehir dışından gelen konukları ile de bir araya gelen Başkan Aygün bu kez siyaset dünyasının yakından tanıdığı bir isim olan Mehmet Metiner’i Derince’de misafir etti. Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında milletvekili olarak birlikte görev yaptığı Metiner’i konuk eden Başkan Aygün, ilk olarak Yelken Kafede’de gerçekleşen görüşmede ilçede devam eden projelerle bilgiler verdi. Karşılıklı görüş alışverişinin gerçekleştiği görüşmenin ardından Aygün ve Metiner, İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu başkanlığında gerçekleşen Aylık Mahalle Başkanları Toplantısı’na katıldılar.

Hizmetlerden Gurur Duydum

İlçe genelindeki çalışmalarla ilgili değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda ayrıca 24 Mart Çarsamba günü Ankara'da gerçekleşecek 7. Olağan Büyük Kongre hakkında da istişareler yapıldı. Toplantının ardından Başkan Aygün ve Metiner, ilçe genelinde yapımı devam eden projeleri gezerek, incelemelerde bulundu. Metiner’e ziyareti için teşekkür eden Başkan Aygün, tarımsal kalkınma projesine değinerek Taşköprü Aspir Yağı takdim etmeyi de ihmal etmedi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ile Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında birlikte görev yaptıklarını belirten önceki dönem Milletvekili Mehmet Metiner de “TBMM çatısı altında birlikte vekil olarak bulunduğumuz Zeki Aygün’ün ilçesinde yaptığı hizmetlerden gurur duydum. Bu kadar kısa süreye sığdırdığı hizmetler her türlü takdirin üstünde. AK Parti belediyeciliği farklı ama Zeki Başkanımızın farkı da aşikar” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817