Başkan Aygün: "Milletimizle El Ele, Gönül Gönüleyiz"

Çenedağ ve Dumlupınar’da Hane Ziyaretleri

Derince genelinde sık sık vatandaşlarla bir araya gelerek istişarede bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu kez AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ve teşkilat mensuplarıyla birlikte ziyaretlerde bulundu. İlk olarak ilçe merkezinde hane ziyaretlerinde bulunan Şeker, Aygün ve Merdan, rahatsızlıkları dolayısıyla evlerinde istirahat eden Çenedağ Mahallesi sakinlerinden Yaşar Uzuner ve Dumlupınar Mahallesi sakinlerinden Behiye Yıldırım’a bir ziyaret gerçekleştirdi. İlçe merkezinde gerçekleşen hane ziyaretlerinin ardından Toylar Mahallesi’ne giden Milletvekili Şeker, Belediye Başkanı Aygün ve İlçe Başkanı Merdan, burada Toylar Mahalle Muhtarı Turan Binici ve bölge sakinleri ile bir araya geldi.

Toylar Mahallesi Programı ve Aşure Etkinliği

İlçe genelinde hizmete sunulan projelerin de değerlendirildiği programda çay eşliğinde sohbet edilirken, vatandaşların görüş ve önerileri dikkatle dinlendi. İstişare kültürünün kendileri için olmazsa olmaz unsur olduğunu belirten Başkan Aygün, “Milletimizle daima el ele gönül gönüleyiz. Milletvekilimiz İlyas Şeker ve İlçe Başkanımız Koray Merdan ile birlikte bu akşam Toylar'da bölge sakinlerimizle hasbihal ettik.. Rabbim aziz milletimizle birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Toylar programının ardından Deniz Mahallesi Kadın Kolları Teşkilatı’nın Millet Kıraathanesi bahçesinde düzenlediği aşure programına da katılarak, teşkilat üyelerini yalnız bırakmadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817