banner2752
banner2750
banner2776

Başkan Aygün MÜSİAD’ı Konuk Etti

MÜSİAD Yönetimi Tam Kadro

Başkan Aygün, ilçe genelinde bir yandan projelerini hizmete sunmaya devam ederken diğer taraftan kurum ve kuruluşlarla bir araya gelerek istişarelerde bulunuyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün bu kapsamda son olarak Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kocaeli Şubesi’ni ağırladı. Başkan Aygün’ün ev sahipliğinde Yelken Kafe Toplantı Salonu’nda gerçekleşen buluşma MÜSİAD Kocaeli Şube Başkanı İsmail Uslu, Başkan Yardımcıları Emre Doğan, İzzet Tanrıkulu, Ali Aydemir, Mehmet Dilber, Hasan Çakır ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Uslu’dan Aygün’e Teşekkür

Kocaeli genelinde sanayi alanında yapılan çalışmaların da değerlendirildiği toplantıda konuklarına teşekkür eden Başkan Aygün, “MÜSİAD Kocaeli Şube Başkanı İsmail Uslu, başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyelerini ilçemizde konuk ettik. Hizmete sunduğumuz ve yapmayı planladığımız projelerimizi paylaştığımız kıymetli konuklarımıza nezaketleri için teşekkür ediyorum” dedi. MÜSİAD Kocaeli Şube Başkanı İsmail Uslu da açıklamasında “Olağan Yönetim Kurulu toplantımızı Derince Belediye Başkanımız, aynı zamanda uzun yıllardır MÜSİAD Kocaeli üyemiz Zeki Aygün'ün ev sahipliğinde Derince'de gerçekleştirdik. Sayın başkanımıza misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680