banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Aygün: "Öğretmenlerimiz  Sevgi ve Fedakarlığın Timsalidir"


 

İsimsiz Kahramanlar

“Geleceğimizi şekillendiren ve ülkemizi aydınlık yarınlarımıza hazırlayan öğretmenlerimiz aynı zamanda isimsiz kahramanlarımızdır. Koronavirüs salgını dolayısıyla yaşadığımız pandemi sürecinde de öğretmenlerimiz tıpkı sağlık çalışanlarımız gibi fedakarlıklarıyla yine çok önemli sorumluluklar üstlendi. Öğretmenlerimiz sevgi ve fedakarlığın timsalidir. Çocuklarımızın eğitim hayatlarının aksamaması için özveriyle görev yapan, salgınla mücadelede de en ön saflarda görev yapan öğretmenlerimize, fedakarlıkları için teşekkür ediyorum”

Öğretmenler Günü’nü Kutladı

“Toplumumuzun geleceğini inşa eden öğretmenlerimize hepimiz minnet ve şükran borçluyuz. 2023 hedefimize doğru emin adımlarla ilerlerken en büyük gücümüzü çocuklarımız, gençlerimiz ve onları yetiştiren öğretmenlerimizden alıyoruz. Bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü tebrik ediyorum. Başta Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere yaşamını yitirmiş tüm öğretmenlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. Görevi başındaki öğretmenlerimize meslek hayatlarında başarılar diliyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751