Başkan Aygün: Ortak Gayemiz Halkımıza Hizmet

İYİ Parti’den Konuklar

Katılımcı yönetim anlayışı gereği istişareye önem veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün bir yandan çalışmalarını sürdürürken diğer taraftan istişarelerine devam ediyor. Sık sık esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulunan Başkan Aygün, kentin dinamikleri ile bir araya gelerek projeleriyle ilgili görüş alışverişinde bulunuyor. Başkan Aygün, bu bağlamda son olarak İYİ Parti Belediye Meclis Üyeleri Nurcan Acaroğlu Göktaş, Levent Alpak ve İbrahim Türkçakal’ı konuk etti.

Taşköprü Aspir Yağı

Geride kalan süreçte ilçeye kazandırdıkları ve hizmete sunacakları projeleri meclis üyelerine aktaran Başkan Aygün, Derince’ye değer katan projelere imza atmaya devam edeceklerini söyledi. Derince Meclisi çatısı altında ortak gayenin halka hizmet etmek olduğunu belirten Başkan Aygün, konuklarına ayrıca bu sene hasadını yapılan mahsullerden üretilen Taşköprü Aspir Yağı 'nı da takdim etti. İYİ Parti’li meclis üyeleri de Başkan Aygün’e ev sahipliği için teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817