Başkan Aygün Projeleri İnceledi

Çalışmalar Devam Ediyor

Koronavirüsle mücadele sürecine rağmen çalışmaların hız kesmediği Derince’de Başkan Aygün, ilçe halkına söz verdiği 41 projeyi sırasıyla hizmete sunuyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Pala ile birlikte Yenikent Sosyal Tesisleri ve Kapalı Pazar Alanı, Araptepe Kentsel Yenileme, Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi, Fatih Spor Kompleksi ve Fatih Gençlik ve Spor Merkezi projelerinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Derince’ye Artı Değer

Projelerin devam ettiği şantiye alanlarını on beş günde bir rutin olarak gezerek, incelemelerde bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, yaptıkları her çalışma ile Derince’ye artı değer katmak hedefinde olduklarını belirtti. Çalışmaların ilçe genelinde tüm hızıyla devam ettiğini belirten Başkan Aygün, “Vaat ettiğimiz 41 projemizi halkımızın kullanımına sunabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. İnşallah yapımı devam eden projelerimizi de tamamlayarak hizmete açacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817