banner2752
banner2750
banner2776

Başkan Aygün: "Regaib Kandili Bereket İlmine Açılan Kapıdır"

BEREKET İKLİMİNE AÇILAN KAPI

Regaib Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Başkan Aygün, mesajında şu ifadelere yer verdi; “İslam alemi olarak Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi olan üç ayların başlangıcı ve Regaib Kandili’ne kavuşmanın huzurunu yaşıyoruz. Toplumsal hayatımızda müstesna bir yeri olan Regaib Kandili, aynı zamanda manevi dünyamızın bereket iklimine açılan kapısıdır. Kardeşliğimizin güçlenmesine ve dayanışmamızın artmasına vesile olacak bu özel günlerin kıymetini bilmeli, varsa aramızdaki küskünlükleri ortadan kaldırmalıyız. Kandil vesilesiyle Rabbimizin rızasını kazanmak için kalplerimizi dualarımızda birleştirmeye gayret etmeliyiz. Bu mübarek günlerde İslam coğrafyasında yaşanan sıkıntıların sona ermesi, Müslüman kardeşlerimizin huzura kavuşması en büyük temennimizdir”

TOPLUMSAL BARIŞ VURGUSU

 “Gerçekte ortaçağ zihniyeti, sözde medeni olduğunu iddia eden ülkelerde son günlerde Kutsal Kitabımız Kuran-ı Kerim ve İslam’a yapılan alçakça saldırılar toplumsal barışı ve tüm insanlığı da hedef almaktadır. Müslümanların birlik ve beraberliği, yeryüzünün barış ve huzuru için yapılan bu alçakça saldırıları en güçlü şekilde lanetliyor, hayat rehberimiz olan Kur’an-ı Kerim’e en güçlü şekilde sarılmamız gerçeğini bir kez daha vurguluyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm halkımızın Regaib Kandili'ni ve üç aylarını kutluyor, milletçe birlik ve beraberlik içerisinde nice kandillere kavuşmayı Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Regaib Kandilimiz başta milletimiz olmak üzere, İslam alemine ve tüm insanlığa barış ve huzur getirsin”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680