Başkan Aygün Şampiyonları Kutladı

Derince, Sporun da Merkezi Oldu

Sporda önemli başarıların merkezi olan Derince’de gerek takım sporları gerekse bireysel branşlarda elde edilen dereceler ilçeyi sporun merkezi konumuna getirdi.  Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de elde ettikleri başarılarla ilçenin gururu olan sporcuları makamında kabul ederek, tebrik etti. Başkan Aygün, ilk olarak Down Sendromlular Futsal A Milli Takımı ile başta Avrupa üçüncülüğü olmak üzere birbirinden önemli başarılara imza atan Anıl Koçak ile bir araya geldi.

Altyapı ve Tesisleşme Vurgusu

Daha sonra İngiltere'de düzenlenen Sualtı Hokeyi U-24 Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Milli Takımımızın Derinceli sporcusu Mert Doğan ile görüşen Başkan Aygün, son olarak Çorlu'da düzenlenen Muay Thai Kick Boks Şampiyonası'nda birinci olan Süleyman Meydan ile bir araya geldi. Sportif faaliyetleri her zaman desteklediklerini belirten Başkan Aygün, “Gençlerimizin bu başarılara imza atması bizleri gururlandırıyor. Altyapıya ve tesisleşmeye yapacağımız yatırımlarla ilçemizdeki başarı artarak devam edecek” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817